Hier kunt u zich inschrijven. Tevens is het ook mogelijk om online
een afspraak te maken en/of een verzoek voor afspraak indienen.

LOGIN

Praktijk

missie, visie en het team

Tandartsenpraktijk Seleman, met een vestiging in Almelo en in Wierden, werkt met meerdere behandelkamers die geheel modern zijn ingericht. Daar werken wij volgens het teamconcept. Dat betekent dat er naast tandartsen ook een mondhygiëniste en diverse opgeleide assistentes werkzaam zijn.

Als team zetten wij ons in om uw gebit in goede gezondheid te krijgen en te behouden. Tandartsenpraktijk Seleman probeert ervoor te zorgen dat u uw gebit zo lang mogelijk kunt behouden. Ons team voert alle behandelingen uit die daarvoor nodig zijn: preventieve, herstellende en esthetische tandheelkunde, mondhygiëne en behandeling van tandvleesziekten. Kortom; alles wat u mag en kunt verwachten van een moderne praktijk.

Wij vinden het tevens belangrijk dat u zich bij elk bezoek op uw gemak voelt. Wij hebben bijzondere aandacht voor kinderen en hebben ruime ervaring in de begeleiding van patiënten die angst voor de tandarts ervaren. Het doet ons enorm veel plezier wanneer wij iemand over deze angst heen kunnen helpen en wij zetten ons daar graag voor in.

Tandartsenpraktijk seleman

tandartsenpraktijk

Graag willen wij u voorstellen aan onze teamleden:

Behandelkamers

Tandarts
Reamon Seleman

Reamon heeft zijn studie tandheelkunde in 2006 afgerond aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Hierna heeft hij twee jaar waargenomen voor praktijken in Twente en in 2008 startte hij samen met Marlin Seleman de praktijk in Almelo. In 2009 volgde hij meerdere cursussen op het gebied van implantologie en chirurgie en startte met implantologie in de praktijk. In 2011 en 2012 heeft hij twee praktijken in Wierden overgenomen en heeft deze samengevoegd tot één praktijk. Implantologie en esthetische tandheelkunde is zijn specialisme. Reamon is BIG-geregistreerd, lid van de KNMT, NVOI en is ingeschreven in het KRT register.

Wierden

Tandarts
Marlin Seleman

Marlin heeft haar studie tandheelkunde in 2008 afgerond aan de Katholieke Universiteit Nijmegen. Hierna heeft zij twee jaar gewerkt bij het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde in Enschede en Oldenzaal. Zij volgde meerdere cursussen voor angstbegeleiding. Naast de algemene tandheelkunde behandelt zij veel kinderen en patiënten die angst ervaren voor de tandarts. Daarnaast heeft ze van restauratieve tandheelkunde haar specialisme gemaakt. Marlin is BIG-geregistreerd, lid van de KNMT en is ingeschreven in het KRT register.

Almelo

Tandheelkundig medewerker
Abd Ozzo

Abd heeft zijn studie tandheelkunde in 1997 afgerond aan de Universiteit van Damascus. Daarna heeft hij ruim 20 jaar in zijn eigen tandartspraktijk in Syrië gewerkt. In 2017 moest hij helaas Syrië ontvluchten vanwege de oorlog. Hier in Nederland heeft hij de cursus Nederlandse taal vrij snel afgerond op niveau A2 en heeft zijn tandarts diploma laten waarderen door de Universiteit van Amsterdam. Voor zijn BIG registratie moet hij nog enkele examens afleggen. De behandelingen voert hij uit onder supervisie van tandarts Reamon Seleman.

Wierden

Klinisch prothesetechnicus
Danny Peters

Danny is als klinisch prothese technicus verantwoordelijk voor al het prothesewerk binnen ons praktijk. Hij vervaardigd gedeeltelijke protheses, volledige protheses en ook klikgebitten op implantaten. Samen met de patiënt kijkt hij naar alle mogelijkheden voor de vervaardiging van de prothese. Het technische gedeelte van de prothese voert hij uit in zijn eigen tandtechnisch laboratorium, Marland Tandtechniek in Losser.

Wierden

Mondhygiëniste
Rana Seleman

Rana is na haar opleiding tot apothekersassistente gestart met de opleiding mondzorgkunde aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Zij is in 2008 als mondhygiëniste afgestudeerd. Na haar studie heeft ze enkele jaren gewerkt in de Parodontologie Praktijk. Naast parodontologie behandelingen richt ze zich ook veel op preventie voor onze beide locaties.

Almelo

Wierden

Preventieassistente
Gosia Hadrys

Gosia is opgeleid tot preventie- en restaruratie assistente. Dat wil zeggen dat ze onder supervisie preventieve behandelingen kan uitvoeren zoals gebitsreiniging en sealents aanbrengen. Daarnaast mag ze ook kleine caviteiten (gaatjes) in het gebit herstellen. Gosia heeft ook haar certificaat voor anesthesie en röntgen behaald, waardoor ze behandelingen in deze categorie ook onder supervisie mag uitvoeren.

Wierden

Praktijkmanager en Preventieassistente
Lotte Boerman

Wierden

Assistente
Petra Brinkhuis

Wierden

Assistente
Manuela Langeveld

Almelo

Assistente
Annely Baan

Almelo

Assistente
Michelle Sarens

Almelo

Administratie
Kenda Seleman

Wierden