Hier kunt u zich inschrijven. Tevens is het ook mogelijk om online
een afspraak te maken en/of een verzoek voor afspraak indienen.

LOGIN

Tandartspraktijk Almelo

Tandartspraktijk Seleman Almelo werkt met meerdere behandelkamers die geheel modern zijn ingericht. Daar werkt Tandartspraktijk Seleman Almelo volgens het teamconcept. Dat betekent dat er naast tandartsen ook een mondhygiëniste en diverse opgeleide assistentes werkzaam zijn.

Als team zetten wij ons in om uw gebit in goede gezondheid te krijgen en te behouden. Tandartspraktijk Seleman Almelo probeert ervoor te zorgen dat u uw gebit zo lang mogelijk kunt behouden. Ons team voert alle behandelingen uit die daarvoor nodig zijn: preventieve, herstellende en esthetische tandheelkunde, mondhygiëne en behandeling van tandvleesziekten. Kortom; alles wat u mag en kunt verwachten van een moderne praktijk.

Wij vinden het tevens belangrijk dat u zich bij elk bezoek op uw gemak voelt. Wij hebben bijzondere aandacht voor kinderen en hebben een ruime ervaring in de begeleiding van patiënten die angst voor de tandarts ervaren. Het doet ons enorm veel plezier wanneer wij iemand over deze angst heen kunnen helpen en wij zetten ons daar graag voor in.

tandartspraktijk seleman almelo

Tandartspraktijk Seleman Almelo